Carrière - Werken bij Optiflor
toekomst

Vrijheid om te groeien

Oog hebben voor jong talent

Bij Opti-flor investeren we graag in de medewerkers van morgen. Daarom hebben we Young Opti-flor in het leven geroepen. Jonge medewerkers tussen de 20 en 30 jaar praten regelmatig over dingen die we misschien nog beter kunnen regelen. Stages bijvoorbeeld, of arbeidsvoorwaarden. Want wij kunnen wel denken dat we alles zo goed weten, maar het is heel verfrissend om van jongeren te horen of we het echt wel goed doen.

Voor leidinggevende medewerkers tot een jaar of 35 hebben we ook een Young Strategy Group. Daarin denken ze actief mee over onze strategie. En ook die adviezen nemen we serieus.

Je kunt jezelf ontwikkelen

Wil je meer? Kun je meer? Geef het maar aan en laat het maar zien. Wij zoeken wel mogelijkheden. Samen gaan we ervoor zorgen dat je hogerop komt. Meedraaien met een medewerker die je gaat coachen, een aanvullende opleiding volgen. Per functie hebben we een profiel in kaart gebracht met de stappen die je moet zetten om daar te komen. Maar: we nemen niemand aan het handje mee, jij bent het die elke dag laat zien dat het menens is met je ideaal om verder te komen.