Fun - Werken bij Optiflor
the fun factor

Werken bij Opti-flor is écht een feest

Party time!

Het is een goeie traditie om in alle vestigingen de week af te sluiten met een vrijdagmiddagborrel. Drankje, hapje en even bijpraten met de collega’s. In juni barbecueën we per locatie met elkaar om de drukke Moederdag periode af te sluiten.  Eén keer per jaar pakken we het groots aan, met een Kerst-event waar ook je gezinsleden welkom zijn. En tussendoor grijpen we alles aan om iets te vieren met gebak bij de koffie: een record dat we met elkaar hebben gebroken, de opening van een nieuwe locatie of iets dergelijks. Als je zelf jarig bent, krijg je om drie uur ‘s middags vrij om het thuis met familie en vrienden te vieren.

Opti-flor sportief

We zijn ook een sportieve club. Er is een eigen lopersgroep die altijd meedoet aan de Opti-flor Run over 5 kilometer in Monster. Fiets je liever? Wielrennen doen we ook graag. Je kunt trouwens met flinke korting professionele hardloop- en wielerkleding bestellen, in Opti-flor look. Daar hoort ook een gezonde leefstijl bij. Dus vind je gratis fruit in alle kantines.

300 medewerkers, één team

Een team word je niet zomaar. Eens per jaar steken we de koppen bij elkaar voor een dagje teambuilding. Er zijn diverse activiteiten om elkaar beter te leren kennen. En blijf gerust mee-eten na afloop: de barbecues staan al te gloeien. Dat we aardig in die teambuilding slagen, bewijzen wel de vele activiteiten die medewerkers onderling organiseren. Avondje karten bijvoorbeeld, of met elkaar een pizza’tje halen.

We houden je op de hoogte

Omdat we niet alle 300 medewerkers elke dag spreken, hebben we een eigen digitale nieuwsbrief. Zes keer per jaar vind je het laatste nieuws in de mailbox. Ook informeren we je regelmatig met video’s. Hoe het gaat met de verkoop, over veiligheid op de werkvloer, de stappen die we maken qua automatisering of - heel actueel - hoe iedereen gezond blijft in coronatijd.