Werkgever - Werken bij Optiflor
Opti-flor als werkgever

Zo’n sfeer… waar vind je die?

Medewerkers leven mee met het wel en wee van het bedrijf. Ze gaan er samen voor. Ze lopen met elkaar een tandje harder als een afdeling het werk niet af krijgt. Op die cultuur zijn we hartstikke trots. De cultuur van een Westlands bedrijf waar het af en toe aanpakken is, maar waarin je vooral voelt dat er naar je wordt omgekeken. En dat er waardering is voor wat jij doet en wat jij kunt. Naar elkaar toe zijn we open en eerlijk en zeggen we waar het op staat. Vind je het gek dat het gemiddelde dienstverband bij ons 5 jaar is?

Schoon en licht werk

Iedereen die denkt dat werken in de tuinbouw zwaar en vies is, is de laatste 20 jaar niet meer in de kas geweest. En zeker niet bij Opti-flor. Iedereen kan aan de slag in de aangenaam warme kassen, waar een temperatuur rond de 20 graden voor plant én mens ideaal is. En maak je geen zorgen of je het wel werk wel onder de knie krijgt. Je krijgt bij ons een prima begeleiding voor een vliegende start.

reakt

Ook anderen aan werk helpen

Niet iedereen komt gemakkelijk aan een baan. Bijvoorbeeld als je een lichamelijke beperking hebt, of je hebt psychische problemen. We werken o.a. nauw samen met gemeente Westland om langdurig werklozen uit Den Haag aan de slag te krijgen. Voor mensen die - zoals dat zo mooi heet - een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, creëren we graag mogelijkheden. In samenwerking met REAKT heeft deze groep een baan bij Opti-flor. Dit biedt hen perspectief en structuur in hun leven. 

Arbeidsvoorwaarden om het je naar de zin te maken

Je krijgt bij ons de beloning die bij je inzet en je verantwoordelijkheid past. Natuurlijk is een salaris nooit de enige reden waarom je graag bij een bedrijf werkt. Net zo’n aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde is dat je bij ons flexibel bent in het aantal uren en de tijden dat je wilt werken.

Verschillende contracten

Voor sommige functies is het handiger als medewerkers fulltime aanwezig zijn. Maar voor veel meer banen is die 38 uur bij Opti-flor geen noodzaak. Misschien wil je graag meer vrije tijd. Of is het met schoolgaande kinderen fijner om iets later te beginnen of iets eerder te stoppen. Geen enkel probleem als je bij Opti-flor minder uren wilt maken. Of niet elke dag op dezelfde tijden wilt werken. Ook later zijn we flexibel als je je werktijden toch nog wilt aanpassen. Wettelijk mag dat trouwens pas na 1 jaar dienstverband. Niet bij Opti-flor: dat is al eerder bespreekbaar.

Bekijk hier ook even wat het nog meer leuk maakt bij Opti-flor.