Teamleider productie - Werken bij Optiflor
fulltime

Teamleider productie

‘Een medewerker die elke keer denkt: leuk, maar kan dit niet nóg beter?’

Orchidee

Zeven miljoen orchideeën per jaar. Allemaal van topkwaliteit, efficiënt en duurzaam geproduceerd. Daar hebben we jou hard bij nodig, als Teamleider van de productieafdeling op een van onze zeven teeltlocaties. De samenstelling van het team per vestiging varieert. Die medewerkers moeten weten wat ze moeten doen. Hoe ze moeten omgaan met onze (strenge) kwaliteits- en veiligheidsnormen. En waarom het belangrijk is dat niet alleen jij kwaliteitsbewust bent, maar iedereen in het team.

Afwisselend werk? Reken maar. Aansturen, coördineren, motiveren, controleren: als Teamleider productie heb je elke keer een andere Opti-flor pet op. Een verantwoordelijke baan dus, maar ook een creatieve. Jij bent iemand die een oplossing bedenkt voor situaties die niet in het kwaliteitshandboek van Opti-flor staan. En je bent niet alleen coach langs de lijn, je draait zelf ook mee in de productie. Je collega’s leren jou kennen als iemand die plezierig leiding geeft en inspireert. Daarmee geef je ook de sfeer in het team een boost.

Met de Productieleider van jouw locatie heb je nauw contact. Dagelijks over de lopende zaken, elke twee weken zit je samen om de tafel om jouw input te geven hoe het nóg beter kan.

De ideale teamleider productie...

  • heeft een jaar of drie werkervaring in een baan als deze, dus ook leidinggevend
  • komt goed uit zijn woorden in het Nederlands, ook als er iets moet worden geschreven
  • werkt en denkt op mbo-niveau 4
  • is goed bekend met de glastuinbouw
  • snapt wat topkwaliteit betekent en komt zelf met verbeteringen voor het productieproces

Jouw ideale baan...

  • is er één waarbij je zelfstandig je werk kunt doen, die niet elke dag hetzelfde is en waar je collega’s hebt die er net als jij lol in hebben
  • is die bij een bedrijf dat open en informeel is en waar je meetelt als medewerker
  • doe je onder moderne omstandigheden: veel handwerk is vervangen door automatisering
  • biedt je de ruimte om verder te komen als je talent en ambitie hebt
  • wordt prima beloond: een marktconform salaris (afhankelijk van leeftijd en werkervaring) tussen € 2.510,- en € 3.634,- bruto per maand

VRAGEN

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Rinske van den Berg, Adviseur Mens & Organisatie, 0174 – 705 110. We kijken uit naar je sollicitatie!

Doe geen moeite met acquisitie. Dit lossen we prima zelf op.

Sollicitatieformulier