Trainee hbo ‘Hoe maak jij het verschil?’ - Werken bij Optiflor
Trainee hbo

‘Hoe maak jij het verschil?’

‘Elke drie maanden een andere rol is de ideale kickstarter voor je carrière’

Orchidee

Als hbo’er ligt er een wereld voor je open. Heb je weleens aan de internationale sierteeltsector gedacht? Het is een sector waarin Nederland toonaangevend is. Met ondernemingen die van productiebedrijf zijn geëvolueerd naar leveranciers van consumentenmerken. Maar waar nog altijd die slagvaardige cultuur bestaat waarin je veel leert en snel stappen zet. Zeker bij een bedrijf als Opti-flor. Als wij het in iets van twintig jaar tot marktleider in Europa kunnen schoppen, hoe ver kun jij dan wel niet bij ons komen? Je ontdekt het in je traineeship!

Je hebt wél een hbo-diploma, maar nog geen idee wat de theorie in de praktijk waard is? Als trainee heb je de mogelijkheid om vier functies in één jaar te doen. Want dat is het voordeel van een marktleider als Opti-flor: we zijn actief op het hele traject van productontwikkeling tot en met marketing & communicatie. Op alle afdelingen waar hbo-expertise een must is, kun je meedraaien. Van teelt tot techniek. Van HR tot sales. En van financiën tot product development.

In het intakegesprek komen we samen tot een ideale invulling van je traineeship. Rekening houdend met je interesses, je ambitie of je wensen om ergens meer van te kunnen leren. Intern zorgen we voor optimale begeleiding. Je leidinggevende is als je ‘personal coach’ je dagelijkse aanspreekpunt. Stel je er prijs op, dan staat er ook nog een ervaren collega voor je klaar in een buddyrol. En in een laagdrempelige organisatie als Opti-flor is het ook geen probleem om bij iedereen binnen te lopen als je iets wilt weten. Periodiek evalueren we de voortgang: wat vind je goed gaan, wat kan beter? Twaalf maanden later ben je vier verschillende ervaringen rijker. Plus een aanbod om fulltime in dienst te komen bij Opti-flor.

Als trainee hbo gaat het vooral om:

  • kennismaken met het werkveld van een internationale sierteeltspecialist
  • drie maanden lang je toeleggen op steeds weer een ander onderdeel
  • ontdekken waar je kwaliteiten écht liggen
  • werken aan je persoonlijke ontwikkeling
  • learning on the job, met persoonlijke begeleiding op maat

 

Jouw ideale traineeship:

  • is er één bij een informeel familiebedrijf dat ondertussen wel in de top van Europa meedraait
  • geeft je de ruimte om veel op eigen initiatief te doen
  • biedt je ook de kans om veel te leren en verder te komen
  • wordt prima betaald en goed gewaardeerd
  • vind je bij een bedrijf waar hard gewerkt wordt maar waar ook regelmatig een feest of een dagje teambuilding op het programma staat

 

VRAGEN

Heb je vragen over het traineeship?
Neem dan contact op met Rinske van den Berg, Adviseur Mens & Organisatie. Zij is te bereiken op M-O@optiflor.nl of via 0174-705110.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Contactformulier