Trainee mbo ‘Wat past er perfect bij jou?’ - Werken bij Optiflor
Trainee mbo

‘Wat past er perfect bij jou?’

‘Je vindt hier vanzelf de rol die perfect bij jou interesse past’

Orchidee

Je eerste werkervaring opdoen bij een bedrijf dat internationaal actief is. De grootste in Europa, een merk in de markt. De kans krijgen om een jaar lang in verschillende functies te ontdekken wat jóu goed ligt. En er nog voor betaald krijgen ook. Klinkt goed, toch? En dat kan: als trainee bij Opti-flor.

Je hebt wél een mbo-diploma, maar nog geen idee waar je écht in verder wilt? Als trainee heb je de mogelijkheid om vier functies in één jaar te doen. Want dat is het voordeel van een marktleider als Opti-flor: we zijn actief op het hele traject van productontwikkeling tot en met marketing & communicatie. Op al onze afdelingen hebben we ook functies voor mbo’ers.  Van teelt tot techniek. Van HR tot sales. En van financiën tot product development.

Maak in het intakegesprek maar duidelijk wat je interesses zijn. Waar je ambitie ligt. Of waar je verder in wilt leren. Dan zoeken wij het werk dat daarbij aansluit. Drie maanden lang krijg je de kans volwaardig mee te draaien. Inclusief alle begeleiding om snel thuis te raken in steeds weer een ander vakgebied. Je leidinggevende is je dagelijkse aanspreekpunt. Heb je er behoefte aan, dan krijg je intern nog een ervaren collega als buddy. Periodiek evalueren we de voortgang: wat vind je goed gaan, wat kan beter? Twaalf maanden later ben je vier verschillende ervaringen rijker. Plus het aanbod om fulltime in dienst te komen bij Opti-flor.

Als trainee gaat het vooral om:

  • kennismaken met het werkveld van een internationale sierteeltspecialist
  • drie maanden lang je toeleggen op steeds weer een andere discipline
  • ontdekken waar je kwaliteiten écht liggen
  • werken aan je persoonlijke ontwikkeling
  • learning on the job, met persoonlijke begeleiding op maat

Jouw ideale traineeship:

  • is er één bij een informeel familiebedrijf dat ondertussen wel in de top van Europa meedraait
  • geeft je de ruimte om veel op eigen initiatief te doen
  • biedt je ook de kans om veel te leren en verder te komen
  • wordt prima betaald en goed gewaardeerd
  • vind je bij een bedrijf waar hard gewerkt wordt maar waar ook regelmatig een feest of een dagje teambuilding op het programma staat

VRAGEN

Heb je vragen over het traineeship?
Neem dan contact op met Rinske van den Berg, adviseur Mens & Organisatie. Zij is te bereiken op M-O@optiflor.nl of via 0174-705110.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Contactformulier